Medisch Centrum Mediport introduceert Amsterdam’s eerste Pillenpin aan de Ring. – Service Apotheek Mediport – Amsterdam

Service Apotheek Mediport

Hoofdweg 572 1055 AB Amsterdam Tel:020-6824141

Medisch Centrum Mediport introduceert Amsterdam’s eerste Pillenpin aan de Ring.

Een uitkomst voor heel Amsterdam: Veilig, 24 uur per dag beschikbaar en direct aan de Ring A10. Het Medisch Centrum Mediport in Bos en Lommer is voorzien van een moderne apotheek die, doormiddel van een Pillen-pin-automaat gekoppeld aan een robot, iedereen van zijn medicatie kan voorzien. Amsterdam’s eerste pin-automaat waar pillen en andere apotheek producten kunnen worden gehaald.

Hoe werkt het?

U kunt via de telefoon, de fax, of onze website uw herhaal medicijnen aanvragen. De apotheek controleert alles en zet de medicatie klaar. Vervolgens krijgt u een emailbericht en/of een SMS bericht op de mobiele telefoon met de mededeling dat de medicijnen klaar staan. Met dit bericht wordt ook een unieke code meegestuurd.

Met een speciale ‘Patientenpas’ krijgt u toegang tot de apotheek en met de toegestuurde code krijgt u via de uitgifteautomaat uw medicijnen. De Web-shop in de automaat maakt het daarnaast ook nog mogelijk om een breed assortiment aan niet -recept-producten’ te leveren. En dat alles 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Voor de Web-shop is geen code nodig, betalen doet u gewoon met uw eigen bankpas.

Kan ik er gebruik van maken?

Iedereen die zich inschrijft in Service Apotheek Mediport kan een ‘Patiëntpas’, aanvragen. Dat is ook heel voordelig, omdat u met deze pas 5% korting krijgt op alle (handverkoop-) artikelen die u in de apotheek koopt (Handverkoopartikelen zijn artikelen die zonder recept zijn te verkrijgen). Neem uw pas dus mee als u naar Apotheek Mediport gaat!

Hoe kom ik aan zo’n pas?

De Patientenpas is voor iedereen beschikbaar. Voor een goede medicatiebewaking is het belangrijk dat u zich inschrijft in de apotheek. Verder hebben wij uw emailadres en uw mobiele nummer nodig voor het verzenden van de code. U kunt een Patiëntenpas voor het gebruik van de Pillenpin aanvragen via het aanvraagformulier . Wij nemen na ontvangst van het aanvraagformulier contact met u op.

En dan?

Uw herhaalmedicatie kunt u aanvragen bij uw eigen huisarts. U geeft aan dat u de medicijnen voortaan wilt ophalen bij Apotheek Mediport. Uw huisarts verzendt uw recept electronisch of per fax naar Apotheek Mediport. Als de apotheek de medicijnen heeft klaar gemaakt voor afhalen via de automaat dan krijgt u van ons automatisch bericht via de email en/of uw mobiele telefoon.

De Toekomst is dichtbij.

In de loop van 2009 zal het voor u ook mogelijk worden om via onze website uw herhaalmedicijnen aan te vragen. Wij zorgen bij uw huisarts dan voor het recept. Eind 2009 kan de apotheek u automatisch laten weten dat uw medicijnen bijna op zijn. De medicijnen worden dan voor u klaargemaakt. Ook dan zorgt de apotheek, voordat u de medicijnen ophaalt, voor de benodigde recepten bij uw huisarts. Indien uw huisarts u toch eerst wil zien, dan berichten wij dat u. Voor een goede medicatiebewaking is inschrijving in de apotheek wenselijk.

Mag het anders?

Ja, Apotheek Mediport helpt ook patiënten die met een handgeschreven recept van de dokter binnen komt lopen. Het goede van vroeger en de gemakken van heden en toekomst in één apotheek; Service Apotheek Mediport.

Bestaande gebruikers:

U kunt uw herhaalrecepten gaan bekijken door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Klik hier om in te loggen.

Service Apotheek Mediport is onderdeel van Medisch Centrum Mediport met vier huisartsen en andere zorgverleners. http://www.mcmediport.nl/